Website gemaakt,

Bertina Altena is sinds de zomer van 1998 met het ambacht Hout Graveren bezig. Eerst heel bescheiden met wat klompen en eigen gezaagde boomplanken; aan een tafel van n vierkante meter had ze genoeg. In 1998 werd haar gevraagd om bij de Vereniging in Hellendoorn te komen en vanaf dat moment is ze verder gaan uitbreiden.
www.hout-graveren.nl


Vrienden Ouderenwerk Deventer. De stichting is een Algemeen Nut Beogende Instelling............
www.vriendenouderenwerkdeventer.nl


Coiffure Colette

Een schitterende stijlvolle locatie werd gevonden aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 66 a in Arnhem aan een drukke winkelstraat.
www.coiffurecolette.nl


Als zzper heeft hij ervaring opgedaan in het werken in de bouw. Dit was voor hem een mooie gelegenheid om zijn ervaring in te zetten ten behoeve van zijn eigen bouwbedrijf, heeft hij de werkplaats aan de overkant...


Hij is op zoek naar oldtimers of auto's, gebruikte tractor? Bij mij bent u aan het juiste adres. Ben al jaren met oude trekkers en auto aan het opknappen. Of heb je zelf een oude trekker of auto waar je geen afstand van wil doen en wel aan reparatie toe is...


Jeu de boules is een sport voor alle leeftijden.
Goed voor uw gezondheid, sociale contacten en ontspanning, zowel voor dames en heren. Ook voor mensen met een lichte handicap is deze sport goed te doen.
Deze sport is een ideaal tegenwicht tegen de dagelijkse beslommeringen wat we meestal kennen in en rond om ons huis...


 

 

   
          Tel. 0570-551382  

          Tel. 06-41912609

 
   

Rijdende computers, (Annie Aarnink Schotwillemsweg 15, 7434PV Lettele.)